Upchatá kanalizácia vám náladu nepokazí

Život rodín sa odvíja od plynulého chodu domácností, no ak nastane nejaký problém, ktorý jej v tom bráni, musí s tým zápasiť a vyriešiť ho. Nepríjemné je napríklad, ak sa upchá odpadové kanalizačné potrubie v bytovom dome, v ktorom žije viacero rodín a ich domácnosti sú na ňom závislé. V prípade havarijného stavu je tu krtkovanie Nitra rýchla pomoc, ktorú vám poskytnú v Nitre a v jej okolí.

kanalizacia 1

Ponúkajú práce ako je:

Čistenie a krtkovanie upchatého WC odtoku, kanalizácie a upchatých potrubí, kanalizačných stúpačiek, upchatého odtoku umývadiel a drezov, kanalizačných vpustí a dažďových zvodov, odpadových guličiek a výleviek plus TV monitoring kanalizácie a lokalizáciu poruchy potrubia a inštalatérske práce.

Pri vysokotlakovom čistení kanalizácie nie je nutné, aby pracovníci vstupovali do bytov či domov a navyše, tento proces potrubie nepoškodí. Používa sa pri tom vodné čerpadlo pod vysokým tlakom, na ktoré sa napája hadica s tryskou. Tá sa dá vymeniť za inú s variabilnými otvormi. Prevádzka potrubia sa týmto spôsobom čistenia obnoví rýchlo, nehrozí takmer žiadne riziko poškodenia potrubia a jeho životnosť sa čistením predlžuje.

Krtkovanie, teda elektromagnetické čistenie kanalizácií, je vhodné pre menšie priestory a bytové domy. Základ tvorí elektromagnetický stroj, ktorý má rôzne nadstavce a železné špirály. Tie sa ohýbajú a týmto pohybom zároveň odstraňujú usadeniny v potrubí. Aj malé priemery očistia dôkladne, odpad nevyplavujú, ale odstránia ho pritom bezo zvyšku a cena za tento výkon je primeraná.

Monitorovanie kanalizačných či vodovodných potrubí je zárukou, že najrýchlejšie zistíte škody s maximálnou presnosťou miesta určenia, vytýčite a zároveň sledujete trasy kanalizácie. Táto služba je k dispozícii nonstop.

krtkovanie3

V Nitre a v okolí v rámci týchto služieb ponúkajú aj inštalatérske práce, výmenu, montáž a osadenie potrubí, sifónov, batérií či umývadiel a tiež výkopové práce. Ich prístup je na profesionálnej úrovni, na trhu pôsobia už dlhý čas, k dispozícii majú najmodernejšiu techniku, pracujú nonstop, ich ceny sú nízke a bez účtovania nákladov za dopravu.